ANKARA / ÇANKAYA - Dr.Reşit Galip İlkokulu

Mrt

Cumhuriyet Dönemi İlk Milli Eğitim Bakanlarından, okul olarak adını gururla taşıdığımız Dr. Reşit Galip başta olmak üzere, Mustafa Necati ve Vasif Çınar'ı kabirleri başında 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimizle ziyaret ettik. Ruhu şad olsun...

Ekm

Öğrencimiz Miray Şahin başarılarına devam ediyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu Minikler Ankara Bölge Yarışması Top serisi 3.Serbest seride 11. Oldu.

Mrt

Epilepsiye bağlı inme sonucu bir süredir hastanede yatmakta  olan okulumuz 3/C sınıfı öğrencisi Neva Selen GÜNSAY vefat etmiştir. Acımız büyük, başta ailesi ve okulumuz olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 4-8 Eylül 2023'te uyum eğitimleri gerçekleştirilecek. Birinci dönem ara tatili, 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak ve 17 Kasım 2023 Cuma sona erecek.